info@kave-sveta.si

Ni na zalogi

Arabusta Evropa 250g

5,49 

Okus in aroma:

  • Kremasta kava z nizko prisotnostjo kisline
  • Cvetlični vonj
  • Karamelni okus

Vrsta kave:

  • 80% Arabika
  • 20% Robusta

Ob naročilu nam sporočite kakšno mletje kave želite: v zrnih, grobo mleta za pripravo v moka lončku ali fino mleta za kuhanje turške ali filter kave. Če nam ne sporočite, vam pošljemo kavo v zrnju.

Šifra: evropa250 Kategoriji: Oznake:
Deli:

Kava v Evropi

Res je, da v Evropi ne proizvajamo kave, vendar pa jo največ zaužijemo. Od države do države se je razvil različen obred pitja kave. Majhno črno tekočino Mešanica evropski okus je prilagojena nam, ki uživamo ob dobri skodelici kave.

Kava je pravzaprav zelo zdrava, saj vsebuje veliko antioksidantov ter hranilnih snovi, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje.

Je najbolj pogosto zaužito poživilo, katerega pitje za pivce predstavlja obred. Ljubitelji kave le stežka začnejo dan brez skodelice črnega, aromatičnega napitka, ki jih prebudi in pripravi na nov dan. Pitje kave nas povezuje in spremlja v najlepših trenutkih dneva.

Mešanica izbranih zrn arabike in robuste. S pomočjo strokovnjakov na področju kave smo izdelali mešanico, ki je prilagojena evropskemu okusu. Z mlekom, sladkorjem ali brez vsega. Nikoli vas ne bo razočarala.

Teža250 kg
Podobni izdelki
15%off
OKUS SVETA

Arabusta Svet

8,89  7,59 
14%off

Arabusta Indija 250g

8,39  7,29