info@kave-sveta.si

Ni na zalogi

Arabusta Kolumbija 100g

3,49 

Okus in aroma:

  • Nežna in lahkotna kava z nizko vsebnostjo kisline
  • Močna kavna aroma
  • Polnost okusa

Vrsta kave:

  • 100% Arabika

Ob naročilu nam sporočite kakšno mletje kave želite: v zrnih, grobo mleta za pripravo v moka lončku ali fino mleta za kuhanje turške ali filter kave. Če nam ne sporočite, vam pošljemo kavo v zrnju.

Šifra: kolumbija Kategoriji: Oznake:
Deli:

Mešanica najboljših kavnih zrn, vrste arabika, iz Kolumbije. Okus je prilagojen izvoru kave tako, da vas že ena skodelica odpelje na drug konec sveta. Zrna so previdno pobrana in obdelana po mokri metodi. Vrsta kave Medellin Supremo slovi po velikih jagodah in visoki kvaliteti. Kolumbijska kava je delikatna in nežna, z močno aromo in polnostjo okusa. Nizka stopnja kislosti pa omogoča lahkotnost v vsaki skodelici.

Kolumbijska skodelica kave

Kolumbija slovi po proizvodnji visoko kakovostne kave. Kolumbijska kava se lahko pohvali s prefinjenim okusom, blago kislost, cvetnimi notami in čokoladnim priokusom. Je druga največja proizvajalka kave in proizvede kar 12% vse kave. Kavne plantaže so manjše in se nahajajo na visoki nadmorskih višinah. Temperatura med 8 in 24 stopinj celzija, geografsko območje in nadmorska višina med 1300 in 1700 metri, omogočajo najboljše pogoje za pridelavo visoko kakovostne kave.

Teža100 kg
Podobni izdelki